BSN Crisp organiseert Festival Interieur

4 april 2022 podcast

Een dag vol met interieur noviteiten, inspirerende talks van interieurstylisten en ontwerpers, speeddaten met stylisten, workshop moodboard maken, trendforum met de interieurtrends van nu en de lancering van een gloednieuw interieurmagazine. Maak kennis met Festival Interieur!

Op zaterdag 9 april zijn alle interieur lovers – professionals en consumenten van harte welkom op de locatie De Groene Afslag in Laren. Eindelijk weer eens een gelegenheid om elkaar live te ontmoeten en noviteiten op het interieurgebied te delen en te ontdekken.
Merken als Vestingh, Muurmeesters, Vloerkledenwinkel en Hello Chair zijn er om jou te inspireren. Kom kijken voelen en luisteren… Schuif aan bij een van de korte verhalen van een of meerdere interieurprofessionals en laat je inspireren!  Kom in de ‘talks’ alles te weten over de Histor kleur van het jaar door Jelena Brillenburg Wurth.

Welke TALKS zijn er nog meer?

Een interieur dat goed is voor je persoonlijk welzijn: Biophilic design: Ontdek wat natuurlijke energie in je interieur betekent voor je welzijn. Door interieurcoach Ilse Baan van Ilistyle.

Nog meer rendement bij de verkoop van je huis!

Als verkoper kan je zelf veel doen aan de presentatie bij verkoop van je woning. Maar hoe benut je alle kansen en realiseer je een maximale verkoopprijs? Door gecertificeerd keurmerkstylist vastgoed Barbara Loves van Focus at home.

Is fotostyling de toekomst van het stylingvak? Het werk van een fotostylist, in het razendsnel veranderende digitale tijdperk. Door interieurontwerper en stylist Femke Baten van Studio Femke Baten.

Bekijk de hele agenda op de website van BNS Crisp.

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur op 9 april 2022

Luister de podcast met initiatiefnemer van het Festival Interieur Carin Frijters:

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.