In Stijlcast: Magazine publicist Marc Heldens

31 oktober 2022 podcast

Hij staat in de mooiste woonbladen uit tal van landen. Marc Heldens is magazine publicist en locatie scout bijzondere interieurs. Van zo’n locatie maakt hij samen met zijn (vaste) fotograaf de foto’s en doet hij het interview met de eigenaren van de locatie of de architect. 

Marc begon 33 jaar geleden als interieur architect, en ‘doet nog steeds wel eens een huis’ maar zijn hart ligt bij het vertellen van het verhaal van een bijzondere inrichting en zijn bewoners. De reportages die hij maakt worden verkocht aan de beste woonbladen over de hele wereld. Maar makers van interieur fotografie zien dat het gebruik van (hun) beeldmateriaal snel verandert. Doordat we online aan (bijna) alle beeldmateriaal kunnen komen, en de komst van bijvoorbeeld Pinterest zijn woonbladen voor veel mensen overbodig geworden. Een mooi verhaal van een fantastisch beroep waar wij woonbladen-verslinders jarenlang van hebben genoten.

Luister hier naar de podcast:

Verne Photography

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.