Carlein Kieboom: Van bladenmeisje naar topstylist

21 oktober 2020 podcast

Carlein Kieboom heeft sinds een paar jaar een goed lopend ontwerpstudio in Haarlem. Zij was tot 2018 hoofdredacteur bij het woonblad VT-Wonen voordat zij voor zichzelf begon te werken.

Grappig feitje: ‘Als hoofdredacteur van VT-Wonen was ik op gesprek op het kantoor met Piet Hein Eek. Mijn aandacht werd tijdens dat gesprek telkens getrokken naar een schilderij dat in dat kantoor hing. Piet Hein vertelde dat hij dat schilderij laatst op de kop had getikt op een vlooienmarkt. Het deed Carlein zo sterk denken aan vroeger dat Carlein op de terugweg naar Haarlem haar moeder belde en zij het schilderij omschreef. En ja hoor! Het schilderij bleek heel lang in het ouderlijk huis te hebben gehangen en haar moeder had het onlangs verkocht.

Dit en meer leuke anekdotes en verhalen over design in deze podcast:

Stylinkg – Boost Your Interior Business: https://stylink.nl/interieur/boost-your-interior-business

Piet Hein Eek – tafels: https://pietheineek.nl/in-stock#tafels

Herman Miller Eams stoel: https://eames.com/en/listing/1648


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.