Elle Decoration en Stijlcast podcasten samen tijdens DDW

26 oktober 2023 ontdekken , podcast

Tijdens de Dutch Design Week 2023 maakt Stijlcast samen met Elle Decoration een vijftal podcasts. Hoofdredacteur Evelien Reich interviewt samen met Marjolein Dekkers ontwerpers, winnaars van verschillende Awards die tijdens de DDW worden uitgereikt, en talenten.

Luister hier naar de podcast met ontwerper en kunstenaar Sandra Keja Planken:

 

Luister hier naar de podcast met visual artist Tessa Koot en ontwerper Aart van Asseldonk:

Luister hier naar de podcast met Lisa Hardon en Re-gained:

Luister hier naar de podcast met Secrid en Solarix:

Luister hier naar de podcast met de winnaars van de Rene Smeets- en de Melkweg Award:

 

 


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.