Shirley van Suite702: ‘Ik wilde het perfecte beddengoed ontwerpen’

29 augustus 2021 podcast

Een tweepersoonsbed beslaat zomaar vier vierkante meter van je slaapkamer. Dan is het wel zo fijn dat het past bij het interieur. Shirley en Olaf van suite702 zochten voor hun eigen bed een mooi vervaardigd katoenen dekbedhoes en in een effen kleur zonder franje. Van thread counts had Olaf nog nooit gehoord en van ondernemen met je eigen man moest Shirley eerst niks hebben. Totdat zij samen een mooi nieuw merk bedachten op te zetten.


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.