HOOG.design, the best dutch interior design

27 oktober 2021 ontdekken

Elk jaar komt het boek ‘Hoog, the best Dutch Interior Design‘ uit. Een 600 pagina’s dik boek vol verhalen en foto’s van de prachtigste interieurs. Als je als interieurontwerper of interieurarchitect met jouw ontwerp in dat boek komt te staan kun je het vergelijken met een Michelinster. Een paar ontwerpers die in Stijlcast te gast zijn geweest staan dit jaar in Hoog Design zoals Jeroen van Zwetselaar, Marcel Wolterinck en Linda Lagrand. In het boek over nieuwkomers is ook een boek uitgebracht: ‘Hoog, the next generation’. Daarin staat Stijlcast gast Mirthe Janus.

Foto: Willeke Machiels


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.