Laat je eigen vloerkleed ontwerpen in formaat en print!

25 oktober 2021 podcast

Gietvloeren en houten vloeren zijn de meest gelegde vloeren op dit moment. Dan is een vloerkleed in de winter maar ook in de zomer geen overbodige luxe. Het biedt comfort, het geeft kleur aan de ruimte en niet te vergeten gezelligheid. Marjolein praat met eigenaar van Vloerkledenwinkel Michiel Kroon in Stijlcast over vloerkleden in alle soorten en maten.

Customized vloerkleed

Vloerkledenwinkel heeft in hun fysieke winkels in Nederland en België en in de webshop een groot aanbod tapijten. Merken als Brink & Campman, Louis de Poortere, Ted Baker, Claire Gaudion, De Munk Carpets, Zuiver, Desso en MOMO Rugs zijn via hen te verkrijgen. Het fijne is van een groot assortiment is dat er altijd wel een kleurstelling of formaat tussenzit dat in je huis past. En als toch jouw perfecte kleed er niet tussenzit dan laat je je kleed toch customizen? 

Glas in lood

Want naast dat enorme aanbod werkt Michiel Kroon graag met designers die hun ontwerp graag willen laten printen of uitgevoerd hebben. Zo maak je het perfecte vloerkleed in een onmogelijke ruimte of met precies de juiste kleuren. ‘Een klant heeft door ons een kleed laten ontwerpen in dezelfde kleuren en dessin als het glas in lood raam dat zij in hun woonkamer hebben. Een mooiere combinatie is niet te denken!’ 

Luister nu in Stijlcast over verschillende formaten kleden en de trends in geprinte en organische vloerkleden:

 


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.