Marjoke de Heer: ‘Mijn handen weten wat zij moeten doen’

28 januari 2022 podcast

Marjoke de Heer maakt al haar werk in mijn eigen studio in Amsterdam Noord en is sinds 1994 professioneel keramiste/pottenbakker. Ieder stuk is uniek en gesigneerd.

Marjoke de Heer is op zoek naar tijdloze kwaliteit en een perfecte balans tussen schoonheid & functie in hedendaags design. Marjoke: ‘Ik word heel blij van een onverwachte sproet op mijn bord, het gaat om vakmanschap en weten wat je doet samen met de onverwachte schoonheid die tijdens het hele proces van klei mengen, draaien & vormen en het glazuren op kan duiken. Het is altijd weer spannend wanneer ik mijn ovendeur open doe!’

Luister hier Stijlcast met Marjoke de Heer:

 

 


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.