Remy Meijers in Stijlcast : ‘Ik ontwerp mijn eigen accessoires’

8 maart 2022 podcast

Remy Meijers behoort tot de top High-end interieur architecten van Nederland maar mag ook rekenen op talloze opdrachten in het buitenland. Zoals een schitterend huis aan het Gardameer.

Remy Meijers werkt graag met natuursteen in combinatie met houtsoorten. In de jaren ’90 was vooral zijn minimalistische stijl opvallend. Tegenwoordig stylt hij een object wat vaker met accessoires. Mits groot en aanwezig, geen prullaria en nog liever objecten die hij zelf heeft ontworpen. Want naast interieur architect ontwerpt hij ook meubels in samenwerking met grote merken, heeft een paar boeken uitgegeven en bedacht een eigen huisgeur. 

Luister hier naar Remy Meijers:

Foto: René Gonkel

Foto: Rene Gonkel

 

 


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.