Nauw klantcontact is belangrijk voor interieurontwerper Laura Hindriks

8 maart 2022 podcast

‘Als een klant praat over beleggen vind ik dat ook leuk!’

Laura Hindriks is jong, heeft een gezin en is ambitieus. Zij is interieurontwerper en het liefst helpt zij klanten met verbouwingen. Niet zozeer ligt haar grote interesse bij het woord ‘verbouwingen’ want zij doet alles wat bij een interieur ontwerper hoort, maar de nadruk ligt op ‘helpt.’ Wat ook de reden is om voor iemand om te verhuizen, Laura probeert er een leuke en mooie ervaring van te maken. Want het klantcontact staat bij haar voorop. Niet alleen in haar interieurontwerpen maar ook in het contact met de opdrachtgever. ‘Ik ben echt geïnteresseerd naar de verhalen. Of een klant nou over beleggen of een nieuwe hond praat, ik leer mijn klant graag kennen’.

Luister hier naar Laura Hindriks:

Laura Hindriks

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.