Ontwerpersduo Kiki en Joost in Stijlcast

3 juni 2022 podcast

Ontwerpersduo Kiki en Joost

Een Nederlands koppel met Internationale allure

Kiki en Joost studeerden zij in Eindhoven aan de Design Academy en daar vonden zij elkaar niet alleen op het gebied van ontwerpen maar ook in de liefde. Zij hebben een grote werkplaats en prachtige studio in Eindhoven waar tal van hun ontwerpen te zien zijn.

Niet alleen in hun studio, het werk van het duo wordt vaak tentoongesteld in verschillende musea en galeries in Basel, Parijs, Londen, New York en Rome. Onlangs was een installatie van Kiki te zien op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. Zij hebben samengewerkt met oa Serax, Studio Edelkoort Paris, Hermès en verschillende musea in binnen- en buitenland. 

Luister hier naar de podcast met Kiki en Joost:

Coachella 2022

 

 


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.