Nooit meer inkopen voor een klant hoeven doen

2 oktober 2022 podcast

House of Purchase is ontstaan vanuit de behoefte van de interieur professional. Soms kom je er niet aan toe door de vele opdrachten achter elkaar, of is het gewoonweg niet je favoriete onderdeel van het ontwerpproces: de inkoop van meubels en materialen. Je kunt dan House of Purchase inhuren, zij faciliteren de inkoop namens de professional richting de opdrachtgever.

Claire Seghers is eigenaar van het bedrijf House of Purchase. Hun dienstverlening kun je het beste omschrijven als Backoffice op het gebied van inkoop voor de interieur professional. Zij kopen niet bij specifieke merken in, maar kopen hetgeen in dat op de shoppinglist staat vermeld. Hiermee stapt de professional er ‘administratief gezien tussenuit’ en zij factureren direct aan de eindklant. Zo kan de professional zich volledig focussen op het ontwerp gedeelte en toch de service bieden aan zijn/haar opdrachtgever zonder het risico en de verantwoordelijkheid te dragen. Hoe het precies werkt vertelt Claire in Stijlcast.

Luister hier naar de Stijlcast met Claire Seghers van House of Purchase:


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.