Stijlcast vanaf de VT Wonen en Design beurs

2 oktober 2022 podcast

Tijdens de 30e editie van de VT Wonen en Design beurs is Stijlcast elke dag te beluisteren vanaf de beurs op jouw favoriete podcast app. Van dinsdag 4 tot zondag 9 oktober hoor je vanaf 19 uur elke dag een nieuwe aflevering van Stijlcast met de leukste tips en trends en praat Marjolein Dekkers met interessante gasten.

Bijna 200 woonmerken tonen hun nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste verbouw tips en natuurlijk de nieuwste woontrends. Stijlcast heft een gemêleerd gezelschap uitgekozen van bekende woonbedrijven en nieuwe ondernemingen en woonproducten. Elke dag een ander gezelschap interieur ondernemers en hun verhaal.

Stijlcast is van 4 t/m 9 oktober elke dag te beluisteren. Luister hier de eerste aflevering!


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.