De interieurontwerpen van Studio Stijlcast

11 oktober 2022 ontdekken

Stijlcast maakt Media producties en ontwerpt interieurs. Een uitzonderlijke combinatie die door de maker Marjolein Dekkers een uitkomst biedt voor haar beide passies: Interieur en Media. Voor de beide passies gaat Marjolein regelmatig naar beurzen in binnen- en buitenland en is goed op de hoogte van nieuwe duurzame materialen en meubelen.

Jouw interieur is alles van vloer tot gordijnen en van een kleur op de muren tot nieuwe binnendeuren. En omdat de keuze aan behang, kleuren, verduisterende gordijnstoffen en soorten verf enorm is kun je wel wat hulp gebruiken. Wil jij je interieur veranderen en kan je daarbij inspiratie, advies en een stappenplan gebruiken? Laten we er samen over sparren en kijken wat Studio Stijlcast voor jou en jouw huis kan betekenen. Met interieuradvies op maat richten we samen in een handomdraai je kamer of woning stijlvol in, passend bij jouw smaak en wensen!

Neem contact op via info@stijlcast.nl voor tarieven

      

Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.