Deens.nl: 15 jaar hard werken, lol, vriendschap en de mooiste producten

17 november 2022 podcast

Vriendinnen Nicole Loos en Suzan Demmers begonnen 15 jaar geleden als een van de eerste webshop in Scandinavische woonartikelen in Nederland Deens.nl.

Naast het runnen van hun online woonwinkel zijn zij ook agent voor een paar buitenlandse merken in de Benelux zoals Madam Stoltz, Mr Plant Sweden & Doing Goods. Vanuit hun agentschap werken zij al jarenlang met diverse projectinrichters, stylisten en architecten samen. Zij bestaan deze week 15 jaar en Stijlcast viert dat met hen mee!

Luister hier naar de podcast:

Foto’s: Stijlcast / Madam Stolz


Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.