Tessa Koot en Aart van Asseldonk op DDW: ‘ Doe maar niet zo chique’

26 oktober 2023 podcast

Het kost minimaal een dag en dan heb je nog niet alle exposities van de Dutch Design Week gezien. Op veel verschillende plekken in de stad Eindhoven is er genoeg te zien of te beleven. Toch organiseerde visual artist Tessa Koot op een nieuwe locatie tal van exposities voor DDW; in de wijk Woensel West.

In de Eindhovense wijk Woensel is een route gemaakt langs leegstaande panden waar exposities te zien zijn. Deze route is door visual artist Tessa Koot gemaakt samen met Erik Slijpen van Kelderman en van Noort, waar ook een expo te zien is. Zo hebben zij meer dan 50 designers en talenten een mooie plek gegeven om zich te laten zien.

Samen met ontwerper Aart van Asseldonk heeft zij het project Pipe ‘n drape dat te zien is bij Karoesel, een vintage winkel in die buurt. Tessa Koot had bijna geen stem meer over maar vertelt enthousiast samen met ontwerper Aart van Asseldonk over hun gezamenlijke project Pipe ‘n drape tijdens de DDW.

Samen met designer Aart van Asseldonk vertelt Koot in Stijlcast over het organiseren van exposities voor DDW en over hun eigen ontwerpen. Deze podcast is gemaakt i.s.m. Evelien Reich, hoofdredacteur van en powered by Elle Decoration.

Aart van Asseldonk en Tessa Koot

Luister hier de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.