De allereerste Stijlcast te gast: met Evelien Reich

5 oktober 2020 podcast

In de eerste aflevering (oktober 2020) is Evelien Reich te gast, editor in chief van het woonmagazine Elle Decoration. Marjolein Dekkers voert in de Stijlcast een persoonlijk gesprek met toonaangevende mensen uit de branche. Over de nieuwste trends en over wat haar gasten inspireert, over de grote ontwikkelingen die de wereld veranderen en over de kleine gadgets die een interieur verrijken.

Dekkers: “Ik ben altijd benieuwd naar wat mensen mooi of lelijk vinden en vooral naar het waarom. In de eerste aflevering vertelt Evelien Reich onder meer over de trend om in deze tijden van Corona ‘buiten naar binnen te halen en binnen naar buiten’. Maar ze vertelt ook over haar aversie voor lime-groen. Dat vind ik erg grappig om te horen. ‘De kleur van de duivel’, noemt ze dat”. Verder komen in Stijlcast voorbeelden van mooie dingen aan bod. Dekkers: “Evelien vertelt bijvoorbeeld dat ze van visuele grapjes houdt in interieurs, zoals bijvoorbeeld de katten-lamp die Studio Job maakte voor Seletti”. Dekkers hoopt vooral mensen op ideeën te brengen. “Het mooiste zou natuurlijk zijn als je door de podcast geïnspireerd raakt”.

Luister hier naar de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.