Karin en Marjolein beginnen StijlcastMedia

9 augustus 2021 ontdekken

Huis Marjolein

Huis Marjolein

Stijlcast is een podium voor ontwerpers, (nieuwe) producten en projecten op het gebied van interieur styling en design.

Stijlcast is een initiatief van Marjolein Dekkers. Na decennia’s in de media te hebben gewerkt, vond zij haar passie bij styling, design en interieur. In oktober 2020 besloot ze een eigen podcast te beginnen, waarin ze professionals in de interieurbranche interviewt. Stijlcast was geboren.

Door het succes van de podcast Stijlcast besloot Marjolein de branche ook commerciële professionele audio- en videoproductie te gaan aanbieden. Zij vond een goede samenwerking met Karin Ursinus. Karin heeft een media- en marketingachtergrond en een paar bedrijven succesvol helpen groter te groeien.

De vraag naar bewegend beeld in plaats van foto’s van interieur werd steeds groter. StijlcastMedia biedt producenten, distributeurs, ontwerpers diensten aan zoals podcasts en (bedrijfs)films. Het is mogelijk deze producties via Stijlcast aan te bieden aan een breed publiek. StijlcastMedia biedt maatwerk en denkt mee over jouw marketingvraagstukken. Een team van professionals uit de media- en marketingbranche helpt je graag verder.


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.