VTWonen hoofdredacteur Nicolette Fox houdt niet van appeltjesgroen

14 oktober 2021 podcast

Nicolette Fox is hoofdredacteur van vtwonen en te gast in de Stijlcast-podcast in de ‘woonmaand’ oktober. ‘Ken je dat’, vraagt Nicolette, ‘truien met vleermuismouwen vind je vreselijk maar dan sta je ineens in een winkel met zo’n truitje in je handen. Zo gaat dat ook met kleur.’

Nicolette vertelt over haar nieuwe lievelingskleur: ‘Gatver, apppeltjesgroen! Dat is de groene kleur die ik de vreselijkste kleur op aarde vond. Maar de laatste valt mijn oog telkens op die kleur en vind ik het best mooi staan naast al die softere groene tinten die ik in mijn huis heb aangebracht.’ Je moet wennen aan nieuwe kleuren. Dat geldt ook voor de lezers van vtwonen: ‘Door af en toe een klein item aan een nieuwe kleur te wijden, introduceer je de kleur heel rustig bij de lezers’.

Over vtwonen

Vtwonen is met een televisieprogramma, een populair woonblad en dagelijkse posts op Instagram (@vtwonen) een houvast voor iedereen die iets met zijn interieur wil. ‘Wij helpen een handje en inspireren ongeacht je smaak of ervaring in styling’, vertelt Nicolette. ‘Belangrijk is dat wij lezers kunnen begeleiden naar hun persoonlijke woonstijl’.


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.