Lotz: ‘Ik hou er wel van om mij af te zetten’

21 juli 2022 podcast

Charlotte Emmerig van Lotz Interiorprojects and design is een van de oprichters van The Farm – Materiaal lab. Een plek waar je prachtige nieuwe materialen kunt ontdekken die je voor interieur kunt gebruiken. Architecten en ontwerpers kunnen zich daar niet alleen vergapen zij kunnen er ook met klanten afspreken en materialen gebruiken voor moodboards.

Charlotte is niet alleen 1 van de farmers, haar ontwerp studio is daar ook gehuisvest: Lotz: interior projects and design. Zij werkt n projecten van ibiza tot amsterdam en Barcelona. Zij ontwerpt restaurants, bars, hotels winkels en residentiële projecten.

Luister hier naar de podcast:

The Farm Material Lab

 


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.