Mokkō & QLIV: Ontwerpers van de toekomst

12 september 2022 podcast

Voordat je een interieur ontwerpt moet het eerst ontworpen worden.

Aad Bos is ‘self taught’ productontwerper en heeft sinds de oprichting van zijn ontwerpstudio Mokko in 2017 al wat design prijzen in de wacht gesleept. Pascal Zegers is eigenaar van het merk QLIV en blijft zijn assortiment flink uitbreiden.

Beiden zijn apart van elkaar een samenwerking aangegaan Cosentino. Dit bedrijf heeft naast hun natuursteen ook materialen ontworpen en ontwikkeld die niet te onderscheiden zijn van natuursteen. Silestone, Dekton en Sensa zijn bijvoorbeeld platen die gebruikt kunnen worden voor keukens, badkamers, gevelbekleding, vloeren binnen en buiten.
Tijdens het event Glue Amsterdam op 15 t/m 17 september laten zij in de showroom van Cosentino zien wat zij hebben ontworpen. En wat is het mooi geworden!

De ‘CoCo’ van QLIV                                                                 De salontafel van MOKKŌ

Luister hier naar de podcast met Aad en Pascal:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.