Actrice Carice van Houten is een ‘designer in de dop’

24 oktober 2022 podcast

Stijlcast Insights neemt je mee in de interieur en design wereld. Welke nieuwe ‘hot-items’ zijn er op de markt gekomen, leer van de ontwerpers die de podcast ‘co-hosten’ over bijvoorbeeld grote ruimtes indelen, welke stof het beste is voor bepaalde gordijnen of wat nou precies Hotel chique is.

In deze aflevering is interieur ontwerper Gerry Vermeulen de co-host. Samen met Marjolein Dekkers bespreken zij het beste boek over kleuren ooit, praat Annelies Valentijn van De Lichtschool hen bij over ‘s werelds grootste beurs voor verlichting in de Messe in Frankfurt en interviewen zij over de samenwerking tussen actrice, en zoals zij zichzelf noemt, ‘wannabe interior designer’ Carice van Houten en het merk POLSPOTTEN.

Carice van Houten foto POLSPOTTEN

Luister hier naar de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.