Dag 1 Stijlcast vanaf de VT Wonen en designbeurs

4 oktober 2022 podcast

Stijlcast is op de VT Wonen en Designbeurs en praat elke beursdag met gasten aan tafel. Gehele week hoor je exposanten en bezoekers over trends, duurzaamheid en styling.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de beurs te gaan of heb je niet iedereen gesproken die je wilde spreken op de beurs? Luister dan naar de podcast Stijlcast. Wij zijn de hele week op de beurs en laten alle leuke verhalen en informatie horen in deze speciale editie van Stijlcast. Op de eerste dag praat Marjolein Dekkers over de Krasvaste gietvloeren gemaakt van hout en glas van Behaaglijk Wonen, de vintage stoelen van Vitra Circle en zoveel mogelijk design in een doos van Design in box. Hoera! Eindelijk weer eens een beurs, maar dat is ook weer even wennen…

Luister hier de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.