Destination Design: Business event voor interior professionals

17 januari 2023 ontdekken

Het idee ontstond vorig jaar toen de jaarlijkse beurs IMM niet doorging. Ook in 2023 zal de beurs in Keulen niet doorgaan. Destination: Design is een initiatief van 42 Nederlandse en internationale designmerken. Twee van die merken Leolux en Label van den Berg organiseren Destination Design.

Na een succesvol eerste editie vorig jaar zijn er 49 merken uitgenodigd om in het prachtige iconische Klokgebouw in Eindhoven zichzelf te laten zien. Op 22, 23 en 24 januari 2023 zijn onder andere te zien: Leolux, Label van den Berg, Artifort, Weibelweibel, Pode, Montis, QLiv, Rolf Benz, Perletta, Metaform, Pilat&Pilat, Molinari Design, Évidence, Ijcoon en De Sede.

In de podcast praat host Marjolein Dekkers met een van de organisatoren Hans Filippini Director marketing en sales bij Leolux en Hoofdredacteur Evelien Reich van Elle Decoration. Zij vertellen over het gemis van beurzen om materialen en meubels in het écht te zien en wat je kunt verwachten op deze beurs. Dit nieuwe Nederlands Interieur event is vooral gericht op retailers, architecten, ontwerpers, stylisten en andere interieur professionals. Een bezoek aan Destination Design is een goed begin van het nieuwe (beurs-) jaar!

 

 

Evelien Reich en Hans Filippini

Luister hier de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.