FEMM Amsterdam: ‘Als stylist miste ik kleur’!

12 januari 2023 podcast

Sinds een jaar is voormalig stylist Femke Hofhuis van FEMM Amsterdam booming. Op vele verschillende beurzen en kunst tentoonstellingen is zij te zien. En dat dat sinds een jaar is is niet zo gek want pas de laatste maanden weet zij precies hoe zij het wil. ‘Mijn ideeën beginnen met een vaag beeld maar als ik het ga uitwerken zie ik ineens wat het moet worden’.

Zij werkte als stylist voor meerdere grote merken en bij Studio Aandacht maar voelde dat ‘er meer in zat’. Geïnspireerd door fashion en design maakt zij portretten van het leven om haar heen. De kleuren komen vooral van de spiegeling van het water en de zonsondergangen en zonsopgangen in binnen- en buitenland. Uit haar werken spreekt energie en liefde voor kleur. Met haar schilderijen wordt het leven sprankelender! In deze podcast nodigt zij (textiel) designer Mae Engelgeer uit om te praten over kleur en design. Het werd een filosofisch gesprek over de toekomst van interieur, kunst en design.

Luister hier naar de podcast:

 


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.