Best beluisterde Stijlcast van 2022

5 januari 2023 podcast

De best beluisterde Stijlcast van 2022 is Lorette Millar!

Eind mei 2022 namen Lorette Millar en Marjolein de opname voor Stijlcast op. Een paar weken later werd Millar ernstig ziek. Zij werd door haar buurvrouw doodziek aangetroffen in haar bed en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De daaropvolgende maanden kon zij bijna niets meer. Dat is voor een zeer actief persoon als Millar een ongelofelijke stap terug. Aangezien zij sterk en positief bleef vroeg zij zich af of zij niet depressief had moeten worden want dat hoor je vaak bij mensen die een fysieke terugslag te verwerken hebben. In deze korte Stijlcast vertelt Millar openhartig over haar herstel en hoe het nu met haar gaat.

Elements of Interior is importeur en agent van high-end stoffenhuizen en wandbekleding collecties. Lorette Millar richtte het bedrijf in 2005 op. De klanten zijn interieur professionals zoals architecten, decorateurs, retailers en projectinrichters voor residentiele en hospitality projecten.

Voorgaande jaren waren hoofdredacteur van Elle Decoration Evelien Reich en interieur ontwerper Bertram Beerbaum van interieur- en architectenbureau Kabaz de best beluisterd Stijlcast.

 

Luister hier hoe het Lorette nu vergaat:

Luister hier de best beluisterde Stijlcast van 2022:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.