Studio Aandacht: ‘Dingen sterven in schoonheid’

2 maart 2023 podcast

De naam van de studio heet niet voor niets Studio Aandacht. Want of het een product van een groot bedrijf is of een student van een kunstacademie; aandacht geven doen zij graag.

Een product in een verhaal verpakken is nog niet zo eenvoudig en daarom willen bedrijven de expertise van Studio Aandacht. Voor merken als Slow Wood, Brabantia en Quooker hebben zij een uitgebreide beeldbank gefotografeerd met honderden beelden voor reclame en PR. Tatjana Quax doet de styling en productie en Ben Lambers neemt de grafische vormgeving en fotografie voor zijn rekening. De fotografie kenmerkt zich door het gebruik van kleur en de zogenaamde ‘achteloze’ styling waar, als het even kan, gebruik gemaakt wordt van natuurlijk ‘noorderlicht’ in hun eigen Studio Attenzione. Voor merken als Brabantia en Quooker hebben zij op deze manier een uitgebreide beeldbank gefotografeerd met honderden beelden voor reclame en PR.

Ben en Tatjana hebben veel dezelfde interesses zoals mode, kunst, vormgeving. Ze zijn samen een geweldig team en goed in hun vak. Maar soms maken zich ook zorgen want zoals Tatjana zegt: ‘Dingen sterven in schoonheid’.

In de podcast werd gesproken over: De tafel van Ineke Hans, hun samenwerkingen met Sjoerd Vrooland, Femm Amsterdam, Mae Engelgeer, Anne van der Zwaag (Object), Verf (verfmerk) en Tatjana sprak over een fruitmand met vakjes, lees hier het verhaal van Jana Thol.

Luister hier de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.