Interieur ontwerper Gertie van Driel: ‘Doe het lekker zelf’

8 december 2023 ontdekken , podcast

Hoe leuk is het om zelf je huis te bouwen of te verbouwen. Dat je zelf de bouw begeleiding wilt doen siert je en dat je daar hulp bij nodig hebt is alleen maar realistisch.

Gertie van Driel is interieur ontwerper en schrijver van het boek ‘Meer dan een dak boven je hoofd’. En van Driel heeft een missie: Bouwers en verbouwers begeleiden in het bouw proces én helpen om zo optimaal gebruik te maken van de ruimte door een goede indeling te maken. Want het opnieuw) indelen van een object gaat nogal eens mis. Een verkeerde indeling van de badkamer waardoor er deuren tegen elkaar aankomen, een onlogisch ingedeelde keuken, de trap die niet lekker uitkomt op de volgende etage of er is een zichtlijn over het hoofd gezien. Met haar handboek en online trainingen neemt zij je mee en begeleidt zij jou naar jouw nieuwe thuis.

Luister hier naar de podcast:

Gertie van Driel


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.