ZUIVER Scholarship: Zoeken wij jou?

18 januari 2024 podcast

Meedoen aan de jaarlijkse prestigieuze designwedstrijd de ZUIVER Scholarship; daar gaat deze podcast over. Te gast zijn medeoprichter en creatief directeur Carolien van Velze en Hoofdredacteur van Elle Decoration Evelien Reich. En de winnaar van de vorige editie Pepe Valenti.

Net van de design academy won Pepe in 2023 de ZUIVER scholarship en zijn salontafels komen binnenkort op de markt. Het Scholarship is geen geldprijs maar een begeleiding van schets tot product. Hoe te gek zou dat zijn als jij de volgende designer bent die in het buitenland een prachtig product mag maken voor ZUIVER. Kijk in de Elle Decoration van Januari 2024 of op de website van ZUIVER hoe je je kunt inschrijven.

Deze stijlcast werd mede mogelijk gemaakt door ZUIVER.

Luister hier de podcast:

Carolien van Velze, Pepe Valenti en Evelien Reich


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.