Dag 2 van Stijlcast vanaf de VT Wonen & design beurs

5 oktober 2022 podcast

Stijlcast zendt de hele week uit vanaf de VT Wonen en Design beurs. Elke dag een nieuwe aflevering met drie gasten die op de beurs hun ziel en zaligheid tentoonstellen.

Vandaag zijn Sylvia Kieft van Muurmeesters, kleurexpert Marie Gon Vos en Ron Kros van Dutch Original te gast. Volgens Marie Gon komen de stijlen en kleuren heel mooi samen op de VT Wonen en Design beurs. Ligt dat aan de ‘vibe’, hangt het in de lucht? Zij gaan op zoek in hun eigen assortiment naar producten die bij elkaar passen en proberen met zijn drieën een mooi hoekje bij elkaar te verzinnen.

Luister hier naar de aflevering:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.