Dag 3 vanaf de VT Wonen en Design beurs

6 oktober 2022 podcast

Stijlcast Insights zendt deze hele week uit vanaf de VT Wonen en Design beurs. Elke dag zijn drie gasten te horen die de beurs tot een succes  maken.

Vandaag zijn dat: Eigenaar van Vestingh Paint Robert Schellekens, Sophia Tienstra eigenaar van LX Matten, design deurmatten en Carin Frijters retail expert en projectmanager bij Decorette en voorzitter van stylisten vereniging BNS Crisp. Over woonstijlen, verandering van consumentengedrag, kleuren en trends.

Luister hier naar de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.