Soft toys, mini meubels en inspiratiereizen naar Marokko

24 november 2022 podcast

Stijlcast Insights is een wekelijkse podcast over interieur, design en styling. Marjolein Dekkers bespreekt samen met een co-host noviteiten, leuke weetjes, welke designers je moet volgen en je hoort korte interviews. Deze week is trendwatcher Bonnie Prins de co-host.

Wat zit er in deze uitzending? Interieurontwerper en influencer Suzanne van Ensuus vertelt over de inspiratie reizen die zij organiseert naar Marokko. Designer Iris Tonies vertelt dat haar overleden zoontje haar inspireerde. De kleurrijke mini meubels van keramiek van Sunwoo Jung van studio Kind Kow. De zachte design toys van designer Serge Game en de prachtige robuuste Braziliaans designmeubels in gallerie Dubgallery en we bespreken de laatste Elle Decoration van dit jaar.

Luister hier naar de podcast:

Foto: Ensuus                                 Foto: Iris Tonies                         Foto Dub_Gallery: Stijlcast

 


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.