The Staging Company: ‘Wij verhuren zodat jij je huis beter verkoopt’

18 november 2022 podcast

Een leeg huis kopen blijkt lastiger dan een huis met meubilair. Maar wat als het meubilair niet de beste indruk geeft of de bewoners het meubilair meenemen alvast naar hun nieuwe huis? Dan huur je een hele inboedel en maak je het huis ‘bewoonbaar’.

Doordat de woningmarkt is veranderd huren makelaars of projectontwikkelaars steeds vaker stylisten in om de te koop staande panden van meubels en accessoires te voorzien. The Staging Company verhuurt alles wat je nodig bent om een huis goed aan te kleden en klaar te maken voor de verkoop. Marjolein Dekkers van Stijlcast ging in gesprek met Annette Weyand van Mod’Arte Woningpresentatie en Nynke Junggeburt van makelaarskantoor MetCarin.

Annette Weyand                                           Nynke Junggeburt

Luister hier de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.