Gezien op Maison & Object ’23: Affreschi & Affreschi

22 januari 2023 ontdekken

Het Italiaanse merk Affreschi & Affreschi maakt handgemaakte wandbekleding om van te smullen. Het materiaal is samengesteld uit 27 hoogwaardige grondstoffen waaronder Carrara-marmerpoeder, kalk en travertin, allemaal natuurlijke grondstoffen die deel uitmaken van een lange Italiaanse traditie.

Affreschi & Affreschi vervaardigt maatwerk wandbekleding gemaakt van 1 mm dik, flexibel, oprolbaar pleisterwerk, dat als behang op de muur kan worden aangebracht. Een unieke formule die de charme van vakmanschap combineert met hedendaags design. Deze samenstelling zorgt voor een bijzondere structuur met de look en feel van een echte muur. Affreschi & Affreschi levert de wandbekleding op iedere gewenste afmeting. Van te voren wordt er altijd een digitale preview gemaakt zodat je precies ziet hoe de wandbekleding staat maar ook wat de gewenste verhouding is.

Affreschi & Affreschi ontwikkelt eigen collecties maar werkt tevens samen met bekende namen als Studio Milo en Fabio Novembre.

In Nederland is Affreschi & Affreschi te verkrijgen bij PUURkleur te Venlo.


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.