CC Tapis, Hay, de kunstbeurs Brafa en gekke meubelen

22 december 2022 podcast

Zit je klaar voor deze aflevering van Stijlcast Insights? Marjolein en co-host Linda Lagrand van Lagrand Interiors nemen je mee in de interieur wereld en strooien met leuke weetjes.

In deze aflevering gaat het over: Het nieuwe lampje Parade van Hay, je hoort een gesprek met Jeanette Gerritsma van Art Content Agency over een van de oudste kunstbeurzen in Europa de Brafa, de Zalmhaven in Rotterdam, de design contest van Cosentino, het tapijt Feathers van CC Tapis, in de Dub gallery van Rachel Dubbe in Hilversum kun je de schitterende licht sculpturen zien van Koen van Guijze, Linda vertelt over haar nieuwste aankoop een kunstwerk van fotografe Stella Gommans, (te) gekke meubelen in de kunstgalerie The future perfect en de restyling van de meubelen uit de jaren ’50 en ’60 van het Noorse merk Eikund. En Linda heeft nog drie cadeautips voor onze de kerstboom.

Luister hier de podcast:

Linda Lagrand

Linda Lagrand


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.