Cotap: ‘Wij zijn slechts rentmeesters op de aarde’

22 juni 2023 podcast

Cotap is een full-service vloeren groothandel uit Genemuiden en één van de grootste in Nederland. Cotap levert vloeren en vloertoebehoren aan woninginrichters, parketzaken, projectinrichters en grote retailers onder verschillende merken zoals Ambiant, Floorlife, vtwonen, Straq en Co-pro. Cotap is een familiebedrijf dat is opgericht in 1940 en in die 83 jaar tal van veranderingen heeft doorgemaakt. Zij willen graag nadenken en handelen naar een groene toekomst.

Dit jaar zal Cotap Stylisten platform lanceren. Een nieuw initiatief waarin creativiteit en conceptueel denken van interieur professionals wordt gekoppeld aan de kennis en expertise van de gerenommeerde woninginrichters van Cotap. Zowel de opdrachtgevers van interieurprofessionals als van de woninginrichters, profiteren van de samenwerking binnen het platform waarin creativiteit en kennis worden samengebracht. Naast het faciliteren van deze unieke samenwerking zal Cotap de aangesloten interieur professionals uitgebreid ondersteunen met onder andere praktische opleidingen in vloeren, trends en innovaties en een stalen voorziening.

Klaas Bakker en Marjolein Dekkers

Klaas Bakker is Algemeen Directeur van Cotap en zet zich met volle overtuiging in om kennis te delen en in 2030 alleen maar recyclede vloeren te kunnen leveren.

Deze podcast is gemaakt ism BNS Crisp ter gelegenheid van het Fesitval Interieur op vrijdag 23 juni 2023.

Luister hier naar de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.