Berden: ‘Je verkoopt niet zomaar topmerken’

19 juli 2023 podcast

Het oer-Nederlandse bedrijf Berden Mode, wonen en meer heeft 750 mensen in dienst en is een van de grote ‘mooie merken’ aanbieders in Nederland. Een familiebedrijf dat dit jaar hun 121e verjaardag viert. Paul Berden is Algemeen directeur en heeft zich aangesloten bij The Staging Company; een groot verhuurbedrijf van meubels en accessoires voor stylisten die bijvoorbeeld te koop staande huizen aankleden van top tot teen (luister ook naar de podcast over The Staging Company). Een slimme samenwerking waardoor The Staging Company ook de prachtig interieur merken kan verhuren.

Je kunt niet zomaar alle merken verkopen en verhuren daarvoor moet je aan bepaalde eigen voldoen. Zo kwam ik in aanraking met Paul Berden. Hij verkoopt vele topmerken in zijn 24 winkels waaronder Cassina, Hay, Leolux en Ligne Roset. Hoe krijgen zij dat voor elkaar en het hecht is dit familiebedrijf waar de De vijfde generatie al staat te trappelen? Je hoort Algemeen Directeur Paul Berden.

Luister hier naar de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.