Marianne Luning: ‘Diep in mijn hart ben ik een kunstenaar’

27 augustus 2023 podcast

Als je het televisieprogramma ‘Weer verliefd op je huis zegt, dat zeg je Marianne Luning. Vanaf 17 september is het TV programma weer te zien waar zij als een van de vaste styliste te zien is. Na haar middelbare schooltijd duurde het even voordat zij in het beroep van styliste terecht kwam. In de podcast vertelt Luning over haar zoektocht en hoe zij uiteindelijk bij het lifestyleblad Libelle terecht kwam. Daarna wilde Luning een internationale carierre starten. Nu werkt zij al weer jaren als vaste stylist voor VT Wonen.

Van 3 t/m 8 oktober 2023 vindt de vt wonen&design beurs weer plaats, in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Dit jaar heeft Luning een gedeelte van een huis gestyled. In de podcast geeft zij een beetje prijs wat haar ideeën zijn en hoe zij te werk gaat. Ook is zij van plan om in haar vrije tijd iets kunstzinnigs te gaan doen want bovenal voelt Luning zich een kunstenaar.

Omdat Luning deze zomer verhuist van Amsterdam naar een monumentale woning in Monnickendam zocht Stijlcast haar op in haar piepkleine buitenhuisje aan een meertje in Noord-Holland.

Luister hier de podcast met Marianne Luning:

Marianne Luning en Marjolein Dekkers


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.