Festival Interieur: ‘Trappen, vuur en decoratie’

6 september 2023 podcast

Op vrijdag 23 juni was het jaarlijkse Festival Interieur georganiseerd door BNS Crisp. Een prachtige warme dag om te netwerken, er waren tal van merken die hun vernieuwende materialen en producten tentoonstelden, inspirerende sprekers zoals Claire en Roderik Vos en Stefan Scholten, en een te gekke trendlezing van de Zweedse Trendwatcher Stefan Nilsson. Stijlcast maakte voor BNS Crips drie podcasts over het Festival Interieur. In deze eerste aflevering hoor je alles over Elu Fire, Stairz Traprenovatie en Orac Decor.

Luister naar de eerste aflevering:

Kees Wolffensperger, Orac Decor      Roderik Vos


Reacties

Er zijn nog geen reacties Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.