Gezien op Maison et Object ’23: ‘In The Air’

22 januari 2023 ontdekken

Het thema van Maison & Objet januari 2023 is “Take care!”. Zorgen voor jezelf, voor anderen, voor de planeet én voor erfgoed en vakmanschap. 

Trendexpert Elizabeth Leriche laat ons zien hoe wij kunnen ontspannen en geeft oplossingen om uit de stress te stappen door een selectie gecureerde producten in haar installatie: ‘In The Air’. En ontspannen doe je vanzelf als je door de prachtige ruimtes loopt. Je dagdroomt je door de verschillende ruimtes heen en vergaapt je aan design met in elke ruimte een hoofdkleur en ‘vibe’.

In de podcast geven we tips wie je vooral moet volgen. Dit is er een. One to follow: Elizabeth Leriche

 


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.