Studio Cuno reist door zuid Europa

2 februari 2023 podcast

Volgens designer Cuno Stevens is het verkennen van andere culturen een must om tot nieuwe inzichten te komen. ‘Alleen al het buitenlands vakmanschap geeft mij als designer andere inzichten’.

Cuno Stevens werkte als head of design bij Polspotten maar wilde na 7 jaar zijn eigen studio oprichten: Studio Cuno. Vorig jaar begon Stevens aan een inspiratiereis door Europa. Stevens bedacht onder andere de bijzettafel ‘Twister’, de Fat Neck vaas en de lounge chair ‘Puff’ voor Polspotten. Hij was heel even in Nederland en vertelt in Stijlcast over zijn werk als designer ‘on route’.

De ‘Twister’ en de ‘Puff’ foto’s Polspotten

Luister hier de podcast:


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.