Vanaf Salone del Mobile: Marathon met top designers

18 april 2023 podcast

Voor alle interieur liefhebbers is de Salone del Mobile een beurs om naar uit te kijken. Waar het vroeger nog als inkoop beurs fungeerde is het nu vooral je laten inspireren door de beste designers. Stijlcast maakte een marathon uitzending met meerdere designers op het openingsfeest van Moooi en Moooi Carpets.

Je hoort Sjoerd Vroonland, Kranen/Gille, Rick Tegelaar, Ruben de Haas, Rive Roshan, Claire Vos en Milla Novo. Allemaal ooit hun werk getoond op de beurs (of in de stad Milaan waar ook van alles te zien is) als designer (in de dop). Luister naar hun verhalen en de tips om vooral andere designers te volgen.

Luister hier de podcast:

Host Marjolein Dekkers met Ruben de Haas


Gerelateerde artikelen

Stijlcast maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken.

Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. De gegevens die we verzamelen zijn altijd anoniem.

Als je marketingcookies accepteert, wordt bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen informatie over jouw gebruik van onze site gedeeld met YouTube, voor social media, adverteren en analyse.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Onze website maakt zelf geen gebruik van marketingcookies. Bij het afspelen van video's die wij via YouTube op onze site plaatsen, worden wel marketingcookies geinstalleerd. Je kunt deze marketingcookies uitzetten, maar dan kun je de video's mogelijk niet meer afspelen.